Isaacs første decemberdag stod i familiens tegn

1. Advent som en børnefamilie blev brugt på bedste manér i familiens tegn, med at genskabe traditioner fra da vi selv var børn og hvilket ‘trip-down-memorylane’ det har været.

Dagen startede ud med hjemmebagte boller og banankage, efterfulgt af en tur ud og finde juletræ og dertilhørende pynt, som Isaac og Jeannette kunne pynte pænt op til at pryde vores stue for en tid, der er altså bare et eller andet over julen og hyggen den medbringer, det bearbejder hverdagens stress og jag helt perfekt.

Da vi rammer omkring middagstid er der ved at være afgang fra matriklen og sætte kurs mod skoven, hvor Isaac skal skal være med til at samle ting fra skovbunden til dagens udførelse af hjemmelavede dekorationer.

Det har været fantastisk at se hans interesserede blik hver gang der skete noget nyt, som han ikke lige har kastet sit blik på før og han præsterer gang på gang at imponere en med hans voldsomme fremskridt på at blive en lille fræk fætter, trods det at han er født 6 uger for tidligt.

Vi har valgt at følge op på en del traditioner, som før nævnt, da vi selv husker hvordan det samlede en familie i tidernes morgen, i stedet for at man sidder med sine telefoner og iPads og surfer nettet tyndt for memes og vi GLÆDER os til MANGE flere af disse fantastiske dage i fremtiden <3