Fra en dårlig periode til høj på livsbekræftende glæde

De sidste 2-3 måneder har ikke været lette, det må jeg erkende – biluheldet har sat sine spor hos mig på det psykiske plan og har kostet mig en langtidssygemelding med jævne besøg ved en psykolog samt læge.

Det er ikke sjovt når man ikke længere kan finde ro i sig selv, har mareridt jævnligt om episoden og ængstelig over at skulle risikere at dø fra sin familie, ved at skulle kører bil i regnvejr, men heldigvis blev det opdaget i tide og jeg kunne få den rette hjælp og jeg er nu godt på vej tilbage til en normal hverdag og kan igen starte op på arbejde fra d. 3 december.

Siden d. 7 oktober har sygemeldingen været aktiv og i denne periode har jeg gennemgået en hel del – både pyskisk men også fysisk, da jeg, langt om længe, fik foretaget en Belt Lipectomi operation i forbindelse med det overskydende hud som havde en vægt på hele 1.7kg, efter mit store vægttab og jeg er ovenud lykkelig, nu kan jeg endelig have en skjorte i bukserne uden at være flov over mig selv og jeg kan tillade mig selv i hovedet, at se mig som tynd – det lyder måske underligt at jeg ikke har kunne tillade mig selv det efter et vægttab på 75kg, men jeg har ikke følt mig godt tilpas i mit tøj og været flov over at tage min trøje af, grundet ‘arret’ efter min store overvægt.

Men alt det er sekundært, for det absolut vigtigste jeg har haft tæt på livet i denne periode og som helt sikkert også har vært medvirkende til min tilbagevenden til mit gamle jeg, er følelsen af at have været med i familielivet herhjemme – at kunne følge Isaacs udvikling, se hans første smil, høre hans første forsøg på grin og se min fantastiske kæreste værne om vores fælles mest dyrbare i hele verden. Det har været den største glæde jeg længe har oplevet og det har formet mig til at være et andet menneske end jeg førhen har troet jeg kunne blive og jeg vil ikke bytte det for noget i verden, det er helt sikkert!

Den 17 november var både Jeannettes fødselsdag, men også dagen for Isaacs barnedåb og dagen blev delt med alle dem vi har kær af familie og venner – hvilken dag det var og hvor er det et kæmpe minde at kunne kigge tilbage på og samtidig være noget fornøjet over at se hvordan sådan et lille menneske kan samle bånd til alle omkring sig, helt uden at kunne sige et ord!

Du er elsket, Isaac Lau Møller Storgaard og herunder kan du se det fulde album fra din barnedåb – som i øvrigt igen er af skudt af Lineida.com og endnu engang et fantastisk stykke arbejde som vi kun kan anbefale til fulde.