Nok er nok! Nu sker det, med Gustavs hjælp!

Jeg har længe gået og tænkt på det, talt om det og trøstespist omkring det – Jeg har aldrig været tilfreds med min krop, godt nok har jeg smidt nu 65kg efter at jeg fik min gastric bypass, men det mentale har nok ikke helt kunne følge med alligevel, selvom jeg har gået i den tro.

Jeg kan samtidig godt mærke at jeg har skiftet arbejde til et mere stillesiddende et af slagsen og at jeg er blevet far hjælper nok ikke på situationen, for på 1 år, har jeg vækstet mit mande-tempel med 10kg og jeg har altså taget min tørn med mandepatter igennem livet, dem vil jeg sgu ikke have igen!

Jeg har i en længere periode fulgt med på Gustav Salinas Facebook side, hvor han hjælper folk med at skifte livsstil og komme ind i de sunde baner og jeg var sgu fascineret fra start af, jeg synes fandeme godt nok at han er sej og man kan bestemt ikke betvivle at han har styr på hvad han laver.

Jeg overvejede flere og flere gange om jeg skulle tage springet, men jeg fandt hele tiden på en undskyldning enten i form af at jeg skulle nyde min ferie, at jeg godt kunne selv og at jeg måske skulle lytte til andre om at jeg ikke er så stor som jeg selv føler mig.

Men jeg har fandeme taget springet, jeg skrev mig op til en samtale med FitnessNU og efter denne samtale stod det bare endnu mere klart at Gustav skal hjælpe mig, så jeg har nu købt mig til Gustavs tid det næste halve år, hvor jeg bliver fulgt tæt med både kost- og træningsplan, sparring og en humørbombe af rang til at holde ens motivation ved lige.

Jeg føler også et vist ansvar, efter at være blevet far – det dur ikke at jeg falder hen og lader mig selv visne på den måde som jeg har gjort det seneste år, for der er en lille gut der er afhængig af mig nu og dét er motivation nok i sig selv til at klare det forløb her!

Inden næste sommer har jeg tabt 18kg, fået en hudoperation og påbegyndt muskeltræning, det er et løfte jeg vil holde overfor mig selv, men allermest overfor min søn <3

Og til dem som kender mig som den sukkergris med energidrik som jeg nu engang er, bare rolig, jeg har skiftet dem ud med light udgaven! 😉