5 ugers ferie er slut og livet som forældre er begyndt

Lad mig starte med at slå det fast – dette har været den absolut vildeste og fedeste ferie jeg nogenside har haft, selvom den, til tider, har været hård og udmattende, for hvis det skulle være forbigået nogens næse, så er jeg nemlig blevet far til verdens dejligste lille dreng, Isaac <3

Den 16. Juli kom han til verden, 6 uger for tidligt, men nu gad han altså ikke vente længere og han har været helt klar til det, da han har klaret alt i den virkelige verden til UG+ – hverken CPAP eller anden form for hjælpemidler, som egentligt var forventeligt, har været nødvendigt, så det er fandeme en sej lille gut verden er blevet velsignet med her.

Vi har været i de bedste hænder på neonatal afdelingen på Herning sygehus, som har fulgt Isaacs første dage tæt for en sikkerheds skyld, men efter kun 8 dage lod de os tage hjem, da han bare viste konstante fremskridt – vi havde egentligt i vente at skulle ligge indlagt i 6 uger.

Som skrevet i mit tidligere indlæg, så har vores rejse hertil ikke været nem, men den har pludselig været det hele værd!

Livet som mor og far, det er bare en velsignelse som man ikke forstår, før man selv står med sin egen lille guldklump i armene, man smelter øjeblikkeligt og livets daværende store problemer er fortid, for nu er fremtiden her.

Der har selvfølgelig været søvnløse nætter og kortvarige frustrationer over en utrøstelig lille fyr, men når man får lov til at sidde og se det lille fredfyldte menneske, så kommer der fornyet kraft til at klare hverdagen.

Der har også været plads til fornøjelse i løbet af de 5 ugers ferie, hvor der både har været en grillfest i haven, tysklandstur, dage med gaming og hyggelige ture ude at spise i diverse gågader – det har været helt kanon!

Chino derimod, han har haft en træls periode under min ferie, for han er nemlig blevet kastreret og det er han ikke heeelt tilfreds med 😉

Selvom det er dejligt med ferie, så skal det nu alligevel også blive godt at få en struktureret hverdag igen hvor jeg fortsat vil trille ud på landevejene og byde nye og gamle kunder en god dag for 3Business.